PRODEJ

Rodinný dům č.56 (typ F)

11 590 000 Kč

Informace

Nabízíme rodinný dům o zastavěné ploše 150,76 m², který se nachází na pozemku p.č. 707/5 v katastrálním území Nový Šaldorf u Znojma. Tento jednopodlažní dům s garáží nabízí moderní bydlení s promyšlenou dispozicí.

V přízemí naleznete prostornou obytnou místnost (22,8 m²), která je propojena s kuchyní a jídelnou (27,18 m²). Dále jsou zde dva pokoje o velikostech 13,5 m² a 11,86 m², ložnice se šatnou (16,05 m²), praktická technická místnost (4,29 m²), koupelna (7,67 m²) a WC (1,80 m²). Součástí dispozice je také předsíň (9,52 m²) a chodba.

Dům je postaven z kvalitních materiálů, včetně keramických tvarovek a železobetonu, s dostatečnou tepelnou izolací (EPS). Podlahové vytápění s plynovým kotlem zajistí pohodlí v zimních měsících. Pro vytápění je k dispozici také systémový komín s krbovými kamny na tuhá paliva.

V interiéru převládají vinylové podlahy v obytných místnostech a keramická dlažba v koupelně, WC a technické místnosti. Stěny jsou upraveny omítkou a v některých místnostech je použit keramický obklad. Stropy jsou řešeny SDK podhledy.

Pro zajištění komfortu a bezpečnosti je dům připraven na instalaci zabezpečovacího systému a venkovních žaluzií.

V přízemí naleznete prostornou obytnou místnost (36,09 m²), která je propojena s kuchyní a jídelnou (23,07 m²). Dále jsou zde dva pokoje o velikostech 14,79 m² a 13,98 m², ložnice (13,98 m²), praktická technická místnost (3,68 m²), koupelna (7,08 m²) a WC (1,80 m²). Součástí dispozice je také předsíň (10,11 m²) a chodba.

Dům je postaven z kvalitních materiálů, jako jsou keramické tvarovky a železobeton, s dostatečnou tepelnou izolací (EPS). Podlahové vytápění s plynovým kotlem zajišťuje příjemné teplo, a k dispozici je také systémový komín s krbovými kamny na tuhá paliva.

Interiéry jsou řešeny vinylovými podlahami v obytných místnostech a keramickou dlažbou v koupelně, WC a technické místnosti. Stěny jsou upraveny omítkou s keramickým obkladem v koupelně. Stropy jsou provedeny pomocí SDK podhledů.

Dům je připraven na instalaci zabezpečovacího systému a venkovních žaluzií pro zajištění soukromí.


PŘEHLEDOVÁ TABULKA

Adresa: Bezová, Nový Šaldorf

Parkování: ANO

PENB: A

PŘEHLEDOVÁ TABULKA

Adresa

Bezová, Nový Šaldorf

Parkování

ANO

PENB

D

Kontaktujte nás

Bc. Michal Zacha

KONTAKT – REALITNÍ MAKLÉŘ

+420 773 605 905
zacha@myjsmereality.cz

Pokud máte zájem o více informací nebo chcete domluvit prohlídku nemovitosti,

neváhejte se obrátit na Michala Zachu. S mnohaletými zkušenostmi v realitním oboru vám rád pomůže s jakýmikoliv dotazy ohledně prodeje či nákupu nemovitostí.

Kontakt

This will close in 20 seconds